Når du handler via M Pro's webshop som privat forbruger og det er et produkt som er beregnet til almindeligt konsumentbrug, har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Er dit køb sket professionelt til brug i virksomhed, er der tale om handelskøb, og så gælder retten til fortrydelse som forbruger ikke.

Fortrydelsesretten for forbrugerkøb løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Dette kan ske ved at sende en e-mail til sales@mpro-broadcast.com, med angivelse af, at du ønsker at fortryde købet. Ved returnering af varen skal der vedlægges kopi af ordrebekræftelsen eller faktura.

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

M Pro

c/o Broadcast Europe Warehouse

Engvej 15B

6200 Aabenraa.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

VIGTIGT! Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

du reelt har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,

du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.